Co-creatie CvJO magazine “de Henk”

Contactgegevens

0527 85 77 77

Laten we een magazine gaan maken!

Samen met enthousiaste collega-ondernemers van CvJO Noordoostpolder maakt stagiaire Janneke Voerman het CvJO magazine “de Henk”. Janneke is 4e jaars student aan de NHL te Leeuwarden, afdeling communicatie en stagiaire bij Comsi.

Het betreft hier een co-creatie project waarbij diverse partijen hun bijdrage leveren in vorm van het schrijven van artikelen, Bodé Media doet de tekstredactie, Judith Hut van Dith Design kijkt mee met de vormgeving, Jeannet Beerda begeleidt de digitale implementatie, Maaike van Wieren begeleid stagiare Janneke, Kimberly Postma en Zeynep Zeytesen verzorgen de fotografie en Pim van der Maden begeleidt de fotografen.

Doel van deze uitgave is te informeren, te entertainen, te verbazen, te vertellen en te verwonderen!

Download “de Henk” als pdf

De Henk - voorkant

Samenwerkende bedrijven

Dith Design
Bij een grafisch ontwerp gaat het om meer dan een mooi beeldmerk. Het moet passen bij jou en je bedrijf! En of je nu alleen op zoek bent naar een logo of dat je je complete huisstijl, inclusief website, drukwerk, nieuwsbrieven en mailcampagnes (opnieuw) vorm wilt geven. Ik denk graag met je mee en kan het nog voor je uitvoeren en organiseren bovendien. De vraag is: welk design past bij jou? Vanuit deze vraag gaan we aan de slag. We gaan om de tafel. en ik luister naar je verhaal, waarom doe je wat je doet? waar word je gelukkig van? en vooral: wie ben jij? Deze input is nodig om jou neer te zetten. Ik help je om uniek te zijn, waardoor je herkenbaar bent als ‘merk’ voor jouw (nieuwe) klanten!
CVJO Noordoostpolder
Het CvJO is een broedplaats voor (startende) bedrijven en een kweekvijver voor ondernemend talent. Ambitieuze ondernemers – van alle leeftijden – met maximaal 5 jaar ondernemerservaring (kvk-inschrijving). Als deelnemer ervaar je in een korte tijd, wat wij inmiddels het #CvJOeffect noemen: door het delen van kenniservaring en met name netwerk ontstaan nieuwe projecten, versnelde groei en nieuwe samenwerkingen. Het CvJO is het alternatief voor je zolderkamer, daar ontmoet je jouw collega ondernemers en ervaar je persoonlijke en bedrijfsgroei!