Co-creatie CvJO magazine “de Henk”

Contactgegevens

0527 85 77 77

Laten we een magazine gaan maken!

Samen met enthousiaste collega-ondernemers van CvJO Noordoostpolder maakt stagiaire Janneke Voerman het CvJO magazine “de Henk”. Janneke is 4e jaars student aan de NHL te Leeuwarden, afdeling communicatie en stagiaire bij Comsi.

Het betreft hier een co-creatie project waarbij diverse partijen hun bijdrage leveren in vorm van het schrijven van artikelen, Bodé Media doet de tekstredactie, Judith Hut van Dith Design kijkt mee met de vormgeving, Jeannet Beerda begeleidt de digitale implementatie, Maaike van Wieren begeleid stagiare Janneke, Kimberly Postma en Zeynep Zeytesen verzorgen de fotografie en Pim van der Maden begeleidt de fotografen.

Doel van deze uitgave is te informeren, te entertainen, te verbazen, te vertellen en te verwonderen!

Download “de Henk” als pdf

De Henk - voorkant

Samenwerkende bedrijven

Dith Design
‘Ik zie mezelf als brandingspecialist. Een goede branding vertaalt wie jij bent en waar je voor staat. Het is jouw uithangbord naar de markt. Daarom vind ik persoonlijk contact met jou als opdrachtgever heel belangrijk. Wie ben jij? Wat past bij je en wat wil je communiceren?’ Bij een grafisch ontwerp gaat het dus om meer dan mooie vormgeving. En of je nu alleen op zoek bent naar een branding, logo of dat je je complete huisstijl, inclusief website, drukwerk, nieuwsbrieven en mailcampagnes (opnieuw) vorm wilt geven. Ik denk graag met je mee en kan het nog voor je uitvoeren en organiseren bovendien. Ik help je om uniek te zijn waardoor je herkenbaar bent voor je (nieuwe) klanten! Omdat mijn klantenbestand de laatste jaren behoorlijk is gegroeid en ik het belangrijk vind om persoonlijk aandacht te blijven geven aan mijn klanten, werk ik sinds kort samen met mijn collega Laura, grafisch vormgever. Hoewel een brede ervaring in het grafische vak me helpt jouw wensen zo goed mogelijk te vertalen, geloof ik vooral dat mijn creativiteit en empathisch vermogen mij – en daarmee jou – het verst brengen!
CVJO Noordoostpolder

CvJO Ondernemersbroedplaats

De CvJO 'ondernemersbroedplaats' biedt ondernemers letterlijk en figuurlijk ruimte om te ondernemen. Wij bieden je de faciliteiten die je nodig hebt om te ondernemen. Daarnaast vind je bij ons gelijkgestemde ondernemers met diverse achtergronden.

CvJO effect

In korte tijd ervaar je het #CvJOeffect. Je deelt  kenniservaring en netwerk en daardoor versnelt de groei van je bedrijf. Ook ontstaan er vaak projecten en samenwerkingen. Het CvJO is het alternatief voor je zolderkamer. Je ontmoet collega ondernemers en je ervaart persoonlijke- en bedrijfsgroei!

CvJO platform

Het CvJO biedt ondernemers ook een digitaal platform. Op dit platform wordt je digitale zichtbaarheid vergroot.