CvJO effect

Een blik op ondernemen workshop door Jolanda Wicherson en Rob te Velde

Jolanda Wicherson en Rob te Velde organiseren in de maanden september en oktober drie (praktische) avonden om te werken AAN je bedrijf. Speciaal voor kleine ondernemers die in deze veranderende markt behoefte hebben zichzelf en het bedrijf eens onder de loep te nemen. Als je doorgaat zoals je nu werkt, weet je al waar je in 2015 uitkomt: hetzelfde werk, dezelfde soort klanten, dezelfde zorgen en dezelfde oplossingen. Laat ons jou uitdagen om anders te denken, zodat jij de doelen haalt die bij jou passen!

Het programma ziet er als volgt uit:

1e avond: Van nu naar 2015 – visie avond

Onder andere: Wie ben ik als ondernemer in 2015 – doe ik dan nog steeds wat ik nu doe? Tijdens de eerste avond ga je bepalen wie jij als klant wilt. Belangrijk om te weten, zodat je straks tevreden terug kunt kijken. Resultaat van deze avond: een idee waar je als ondernemer naar toe gaat werken: in tijd, activiteiten, geld en klanten.
Bedrijfsbezoek: laat zien waar je mee bezig bent, direct sparren over situaties (met Rob of Jolanda)
In deze sessie komen hele praktische zaken aan de orde die ertoe leiden dat je je werk direct gemakkelijker kunt gaan doen.

2e avond: Van denken naar doen – implementatie

Wat gaat nu heel goed, wat kunnen anderen in de groep van mij leren? Je neemt rustig de tijd om te beslissen wat je vandaag kunt doen. Om je bedrijf en je werksituatie zo te krijgen als je voor je ziet in 2015. Belangrijke vraag: waar sta ik over 4 kwartalen en 4 maanden? Wat beslis ik om in de komende 4 uur en 4 weken te gaan aanpakken?.

3e avond: Vier weken later…

Wat is er gelukt? Je hebt besloten waar je wilt staan in 2015 en wat je wilt doen om daar te komen. Is het gelukt? Waar liep je tegenaan? In deze avond ga je bepalen waar je nog hulp bij kunt gebruiken. Wie gaat je daarbij helpen? Resultaat van de avond: een persoonlijk actieplan.

Data: 11,18 september en 16 oktober 2013 van
Tijd: 19.30 tot 22.00 uur.
Kosten: € 297,00 (exclusief btw).

3 avonden en 1 individuele sessie. Inclusief locatie, materiaal en input van 2 trainers.