Co-creatie CvJO magazine “de Henk”

Contactgegevens

0527 85 77 77

Laten we een magazine gaan maken!

Samen met enthousiaste collega-ondernemers van CvJO Noordoostpolder maakt stagiaire Janneke Voerman het CvJO magazine “de Henk”. Janneke is 4e jaars student aan de NHL te Leeuwarden, afdeling communicatie en stagiaire bij Comsi.

Het betreft hier een co-creatie project waarbij diverse partijen hun bijdrage leveren in vorm van het schrijven van artikelen, Bodé Media doet de tekstredactie, Judith Hut van Dith Design kijkt mee met de vormgeving, Jeannet Beerda begeleidt de digitale implementatie, Maaike van Wieren begeleid stagiare Janneke, Kimberly Postma en Zeynep Zeytesen verzorgen de fotografie en Pim van der Maden begeleidt de fotografen.

Doel van deze uitgave is te informeren, te entertainen, te verbazen, te vertellen en te verwonderen!

Download “de Henk” als pdf

De Henk - voorkant

Samenwerkende bedrijven

Bodé Media
Een goed verhaal moet de wereld in Bodé Media Tekst & Publiciteit verzorgt in een handomdraai professionele, creatieve en heldere (web)teksten voor de pers, bedrijven of instellingen. De twee tekstschrijvers van Bodé hebben beiden ruim twintig jaar ervaring in het journalistieke en commerciële schrijversvak. Zij voelen daardoor haarfijn aan wat de wensen zijn van hun opdrachtgevers. Snel, creatief of juist diepgravend; Bodé Media is van alle markten thuis en met Emmeloord en Lelystad als standplaats breed inzetbaar. Bodé Media voor: * Folders/brochures/flyers * Websites * Advertorials * Tekstcorrecties * Persberichten * (Digitale) nieuwsbrieven * Relatiemagazines * Jubileumuitgaves * Personeelsbladen * Themakranten * Interviews * Tekstproducties naar uw wens * Complete redactie van een uitgave * Workshops persberichten schrijven
Dith Design
Van je hobby je werk maken, van je werk je hobby maken het is maar hoe je het bekijkt. Ik noem het mijn JOBBY! Creativiteit en empathie zijn heel belangrijke pijlers in mijn werk. Ik luister altijd heel nauwgezet naar wat de klant wil en leef me goed in, waardoor het resultaat vrijwel altijd naar ieders volle tevredenheid is.
CVJO Noordoostpolder
Het CvJO is een broedplaats voor startende bedrijven en een kweekvijver voor ondernemend talent. De startende bedrijven zijn ambitieuze ondernemers – van alle leeftijden – met maximaal 5 jaar ondernemerservaring (kvk-inschrijving). Als deelnemer ervaar je in een korte tijd, wat wij inmiddels het #CvJOeffect noemen: door het delen van kenniservaring en met name netwerk ontstaan nieuwe projecten, versnelde groei en nieuwe samenwerkingen. Het CvJO is het alternatief voor je zolderkamer, daar ontmoet je jouw collega ondernemers en ervaar je persoonlijke en bedrijfsgroei!