Bedrijfsprofiel Bodé Media

Contactgegevens
De Deel 22 a
8302 EK Emmeloord

Een goed verhaal moet de wereld in

Bodé Media Tekst & Publiciteit verzorgt in een handomdraai professionele, creatieve en heldere (web)teksten voor de pers, bedrijven of instellingen. De twee tekstschrijvers van Bodé hebben beiden ruim twintig jaar ervaring in het journalistieke en commerciële schrijversvak. Zij voelen daardoor haarfijn aan wat de wensen zijn van hun opdrachtgevers. Snel, creatief of juist diepgravend; Bodé Media is van alle markten thuis en met Emmeloord en Lelystad als standplaats breed inzetbaar.

Bodé Media voor:

* Folders/brochures/flyers

* Websites

* Advertorials

* Tekstcorrecties

* Persberichten

* (Digitale) nieuwsbrieven

* Relatiemagazines

* Jubileumuitgaves

* Personeelsbladen

* Themakranten

* Interviews

* Tekstproducties naar uw wens

* Complete redactie van een uitgave

* Workshops persberichten schrijven

Debora Boomsma studeerde Geschreven Pers aan de School voor Journalistiek en Communicatie Windesheim. Na haar studie werkte ze als freelance tekstschrijver voor de krant en een communicatiebureau in Emmeloord. Daarna was ze acht jaar lang allround journalist en tekstschrijver voor een groot Flevolands pers- en communicatiebureau. In haar jaren bij Bodé ontwikkelde ze zich door ervaring en opleiding verder tot een allround commercieel tekstschrijver, met een grote voorliefde voor zoekmachinevriendelijke (SEO) webteksten.
Donna Oevering rondde de studie Geschreven Pers aan de School voor Journalistiek en Communicatie Windesheim cum laude af. Nog voordat ze haar diploma op zak had, ging ze aan de slag als allround journalist en tekstschrijver bij een groot Flevolands pers- en communicatiebureau. Ruim zes jaar lang schreef ze voor diverse media zoals De Stentor/Dagblad Flevoland, de FlevoPost, De Noordoostpolder en het ANP. Geen onderwerp bleef onbeschreven en geen plek onbezocht. Oevering is trots op Flevoland en steekt dat niet onder stoelen of banken.